Valencia CF05 noviembre 2019

Mestalla vibra amb una altra nit màgica de Champions

L'afició va encoratjar a l'equip amb la seua energia per a aconseguir una remuntada de Champions després d'un final apoteòsic

Increïble! Mestalla és Champions. És inevitable que a un no se li posen els pèls de punta veient rugir al coliseu valencianista, tant en la graderia com als futbolistes sobre la gespa. Espectacular! No hi ha paraula en el diccionari per a descriure el que es va viure este dimarts en el temple de Mestalla, cal viure'l. Té màgia. I va acabar esclatant d'alegria amb un final de partit apoteòsic amb tres gols que van certificar una remuntada de Champions.

A pesar que sempre apareixen obstacles, amb el gol inicial marcat per Osimhen, l'equip va recollir l'energia que arribava des de la graderia per a remuntar un partit que els dóna l'oportunitat de classificar-se per als huitens de final en la pròxima jornada enfront del Chelsea FC. Ningú anava a rendir-se. I quan Dani Parejo va anotar el gol de l'empat a un, després d'una execució magistral des del punt de penal, l'estadi de Mestalla es va ensorrar. Rugia com mai. I volia més, d'ací els càntics de “per ells, oé, per ells, oé”.

Cada vegada que s'acostaven a l'àrea treien les ungles, un alé que també ajudava en defensa, quan els davanters del LOSC Lille reptaven en velocitat a Gabriel Paulista o en col·locació i intel·ligència a Garay, els duels sempre es decantaven a favor dels locals. Calia concretar aqueixa passió en un altre gol i mancant huit minuts, amb el suspens de la validació del VAR, va arribar el 2-1 després d'un centre enverinat de Gayà que va desviar en pròpia porta Soumaoro. Vamosss!

El Valencia CF havia remuntat, però aqueixa química amb la graderia, que va continuar buidant-se pels seus futbolistes, va portar en volandas a l'equip per a arredonir un marcador folgat de 4-1, gràcies als dos últims gols anotats per Kondogbia i Ferran Torres. La graderia, amb les seues bufandes al vent, saltava d'alegria per un final de traca, amb tres gols en els últims huit minuts que van ser l'apoteosi per a un equip i una afició que vol més Champions, com va demostrar rebent a l'equip i anotant el primer “gol” uns minuts abans de començar la trobada quan es va escoltar l'Himne de la Comunitat Valenciana.